Wellness Hotel Srní ****, Šumava

Hotel Srní Šumava

Hotel Srní, který patří mezi nejlépe vybavené hotely v oblasti, je umístěný na okraji centra obce Srní, uprostřed nádherné šumavské přírody. Pro všechny, kteří chtějí prožít dovolenou v zachovalé přírodě s čistým vzduchem, průzračnými jezery a zdravými lesy, je Šumava kolem Srní dokonalým místem pro odpočinek.

Hotel SrníHotel Srní

Součástí každého pokoje je kompletní hygienické zařízení se sprchovým koutem, barevný televizor se satelitním příjmem, telefon a rádio. Většina pokojů má balkón. V objektu hotelu je zdarma k dispozici hotelové parkoviště. Hotel je znám také výbornou kuchyní nabízející speciality české i zahraniční kuchyně. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou teplých a studených bufetů.

Restaurace Srní Restaurace Srní

Hotel nabízí následující služby a možnosti: 25metrový bazén, bowling, fitness, kulečník, sauna, masáže, stolní tenis, trampolína, lezecká stěna, dětské hřiště, dětská herna, garáže, venkovní parkoviště zdarma, WiFi internet zdarma, PC koutek, půjčovna kol, turistika, cykloturistika ad.

Bazén Srní Sauna Srní

Obec Srní leží v centrální části Šumavy, přímo ve středu Národního parku. Protože tato část Šumavy (lokality Srní, Modrava) patří mezi nejvyhledávanější turistické cíle, je náš hotel se svým výjimečným zázemím ideálním místem pro strávení pohodové dovolené.

Pobytové balíčky:

Relaxační pobyt na Šumavě Cena od 2 500,- Kč Detail balíčku