Zalyžujte si v českých horách

Nadšenci do lyžování mají v naší republice dostatek příležitostí využívat moderní ski areály. Pro lyžaře se pravidelně upravují běžecké trasy, sjezdovky o různé obtížnosti a nechybí ani snowparky, půjčovny, lyžařské školy a jiné služby. K vyhledávaným místům patří i Krušné hory, kde se vyskytují oblíbená lyžařská střediska jako Klínovec, Pernink, Abertamy, Cínovec, Telnice, Boží Dar, Jáchymov, Kovářská, Kraslice a další. Běžkaře potěší třicet kilometrů dlouhá Krušnohorská magistrála, vedoucí z Hory Svaté Kateřiny.

U hranice s Německem najdete skiareál Klínovec, kde se můžete těšit z vynikajících sněhových podmínek a dvanácti kilometrů sjezdových tratí. Skvělou sezónu tady mohou strávit i snowboardisté. Moderní areál má k dispozici novou čtyř sedačkovou lanovku, celkem tady najdete čtyři sedačkové lanovky a šest lyžařských vleků.

Pokud se jen tak nechcete vzdát lyžování, doporučujeme si zajistit někde poblíž ubytování. Necelé tři kilometry od skiareálu Klínovec najdete v obci Háj u Loučné moderně zařízený Hotel*** Star. Po radovánkách na sněhu, po procházkách v okolní krásné přírodě a objevování zajímavých koutů se můžete oddávat odpočinku přímo v hotelu. Romantický zimní pobyt vám nabídne nejen horské prostředí s čerstvým vzduchem, ale i saunu, skvělou kuchyni, společenský salonek, láhev sektu nebo slevu na skipasy.

Nejnavštěvovanějšími horami u nás jsou Krkonoše, kde vás přivítají v Orea Vital Hotelu Sklář **** v Harrachově. Po lyžovačce ochutnejte mezinárodní a domácí kuchyni, využijte wellness a relax centrum, nebo se vydejte pěšky do centra Harrachova, vzdáleného pět minut chůze.

V Harrachově doporučujeme ještě romantický pobyt v hotelu Bílý Hořec. Zdejší ubytování Krkonoše reprezentuje moderní hotel horského typu a odpočinete si ve zdejším wellness centru v římském stylu, při masáži, perličkové koupeli a nebude chybět ani večeře při svíčkách s lahví sektu.

Kompletní nabídku pobytů naleznete na http://www.vikendovepobyty.eu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.